“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” - Mark Twain

Skye

Mijn naam is Skye Yara en sinds augustus 2015 kijk ik vol verwondering rond. Ik ben dol op lekker eten, vooral kroepoek! Slapen doe ik niet graag, want ik vind het veel leuker om op ontdekkingstocht te gaan.

Het liefst ben ik buiten. Fietsen, zwemmen, lekker ravotten, alles is even leuk! Maar ook turnen en zingen vind ik leuk. Als het slecht weer is dan teken en schilder ik graag. Maar mijn droom is om de beste paardrijdster van de wereld te worden.

Ik vind het geweldig om samen met papa en mama de wereld te ontdekken, maar ik ga nergens heen zonder mijn allerbeste vriendje Raffie (mijn knuffel giraffe).

Jace

Ik ben Jace Denali en sinds juli 2018 hoor ik ook bij dit reisgezelschap. Mijn zus is mijn grote voorbeeld en zij wijst mij vaak de weg in mijn ontdekkingstocht. Het is lachen, gieren, brullen samen.

Ik klim graag naar het hoogste punt, ben dol op water en als het even kan knuffel ik elk dier wat ik tegenkom. Ik hou van gezelligheid en hou van feestjes, maar ik vind het ook heerlijk om in mijn hangmat te chillen.

Mijn ouders hebben een echte brandweerwagen gekocht die ze om hebben gebouwd tot een expeditietruck waar we een verre reis mee willen maken.

32

Landen wereldreis


Tijdens onze wereldreis met onze Landrover Defender bezochten we maar liefst 32 landen in 3 jaar tijd!
54

Bezochte landen


Samen hebben we nu 54 landen gezien van de in totaal 195, dus we hebben nog even te gaan. Bekijk hier onze bucketlist!

Jennifer

Geen voorgekauwde vakanties, maar gewoon 'go with the flow'. Mij maak je blijer met een hangmatje, kampvuurtje en prachtig uitzicht over de natuur dan met een gouden ring.

Mijn liefde voor reizen is met de paplepel ingegoten door mijn reislustige vader die bij de KLM werkte. Reizen; ver weg of dichtbij, in welke vorm dan ook, het liefst van de gebaande paden af. Zelfs nu ik moeder ben is de honger niet gestild. Nee, juist nu wil ik graag samen op ontdekkingstocht met mijn kroost en inspireer graag andere ouders over hoe verrijkend reizen kan zijn en waarom het misschien zelfs een betere educatie is dan school. Wat doet reizen met je? Hoe is het om een tijdje te gaan nomaden met je gezin? Hoe kun je actief een steentje bijdragen aan een betere wereld? En hoe kun je duurzaam reizen? Maar ook zet ik graag goede initiatieven die we onderweg tegenkomen in de spotlight.

Voor mijn werk in de evenementenwereld als Artist Booker/Manager heb ik veel mogen reizen en zelfs een tijd in Sydney mogen wonen. Na wat omzwervingen focus ik mij nu voornamelijk op het schrijven en blog ik onder andere voor het platform De Wereldwijven en verschijnt er af en toe een artikel van mij in een magazine. Nieuwsgierig? Check dan hier mijn portfolio.

In de coronaperiode heb ik meer aandacht kunnen geven aan mijn andere passie, mijn liefde voor schilderen. Ik schilder graag portretten en maak muurschilderingen in opdracht. Wil je mijn werk zien? Check dan mijn portfolio .

Don

'Where ever the roads takes you!' Dat was ons motto tijdens onze overland trip over de wereld. Deze droom is inmiddels in the pocket, maar het smaakt naar meer.

Niet alleen land trekt mij aan, maar ook water. Ik zeil graag en een volgende droom van mij is dan ook om ooit een oceaan oversteek te maken. Maar eerst willen we graag een overland trip maken in onze eigen tot expeditietruck omgebouwde brandweerwagen maken.

Ik ben gehecht aan mijn vrijheid, maar met mijn eigen onderneming Webshifters.com in de Online Marketing kan ik gelukkig vanaf elke locatie in de wereld werken. Op deze manier kan ik mijn werk goed combineren met mijn passie voor avontuur. Omdat ik mij ook graag op persoonlijk vlak ontwikkel heb ik net een cursus drone vliegen afgerond.


Laat jullie gegevens achter

en wij nemen contact met jullie op!