Wie zijn wij?

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” - Mark Twain

32

Landen wereldreis


Tijdens onze wereldreis met onze Landrover Defender bezochten we maar liefst 32 landen in 3 jaar tijd!
54

Bezochte landen


Samen hebben we nu 54 landen gezien van de in totaal 195, dus we hebben nog even te gaan. Bekijk hier onze bucketlist!

Jennifer

Geen voorgekauwde vakanties, maar gewoon 'go with the flow'. Mij maak je blijer met een hangmatje, kampvuurtje en prachtig uitzicht over de natuur dan met een gouden ring.

Mijn liefde voor reizen begon al vroeg. Als ik niet reis voel ik mij als een plantje zonder water. Ik hoop dan ook dat ik nog vele mooie reizen mag maken met mijn gezin en mijn ervaringen op Travelguppies met jullie te kunnen delen.

Ook voor mijn werk in de evenementenwereld als Artist Booker/Manager heb ik veel mogen reizen en zelfs een tijd in Sydney mogen wonen. Na wat omzwervingen focus ik mij nu voornamelijk op het schrijven en blog ik onder andere voor het platform De Wereldwijven.

Don

'Where ever the roads takes you!' Dat was ons motto tijdens onze overland trip over de wereld. Deze droom is inmiddels in the pocket, maar het smaakt naar meer.

Niet alleen land trekt mij aan, maar ook water. Ik zeil graag en een volgende droom van mij is dan ook om ooit een oceaan oversteek te maken.

Ik ben gehecht aan mijn vrijheid, maar met mijn eigen onderneming in de Online Marketing kan ik vanaf elke locatie in de wereld werken. Op deze manier kan ik mijn werk goed combineren met mijn passie voor avontuur.

Skye

Mijn naam is Skye Yara en sinds augustus 2015 kijk ik vol verwondering rond. Ik ben dol op lekker eten, vooral kroepoek! Slapen doe ik niet graag, want ik vind het veel leuker om op ontdekkingstocht te gaan.

Het liefst ben ik buiten. Fietsen, zwemmen, zandkastelen bouwen, alles is even leuk! Als het slecht weer is dan schilder ik graag. Ik zou nog wel een muurschildering willen maken, maar dat mag niet van mijn ouders.

Ik vind het geweldig om samen met papa en mama de wereld te ontdekken, maar ik ga nergens heen zonder mijn allerbeste vriendje Raffie.


Laat jullie gegevens achter

en wij nemen contact met jullie op!