15 april 2020

Een rollercoaster ride terug naar huis vanuit Zuid-Amerika

Rogier, Irene en hun kinderen Lilou (12), Fileine (11) en Jolie (7) reisden rond in Zuid-Amerika met hun camper toen ze in Uruguay hoorden dat buurlanden hun grenzen gingen sluiten. Twee dagen later zaten ze op het vliegtuig naar huis, maar dat verliep niet geheel zonder stress. Lees hier hun verhaal.
9 april 2020

Zeilend gezin vast in het paradijs

Mariska en haar gezin stonden op het punt om met hun eigen zeilboot de oversteek te maken van Panama naar Frans Polynesië, een tocht van zo'n 4000 zeemijlen, toen ze te horen kregen dat ook Frans Polynesië haar grenzen had gesloten vanwege het coronavirus. Ineens zaten ze met een volgeladen boot en konden ze geen kant op. Ze zitten letterlijk vast in het paradijs. Mariska vertelt hier hun verhaal.
27 maart 2020

Wereldreis afgebroken door coronavirus

Jacqueline, Mehenderd en hun drie kinderen (5, 4 en 1 jaar) waren net twee maanden aan hun wereldreis begonnen toen het coronavirus hun wereldreisplannen in de war schopte. In Costa Rica besloten ze om toch maar naar huis te vliegen en hun reis voorlopig even on hold te zetten. Hoe dat voor hen was lees je hier.